Stem op de Warkense Molen actie Rabobank

Rabobank actie Hart voor de Achterhoek

Beste Vrienden van Stichting Warkense Molen,

Wij doen mee aan de Rabobankactie Hart voor de Achterhoek. Van 9 tot en met 26 mei kunnen leden van Rabobank Noord- en Oost Achterhoek stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Iedere stem is geld waard en daarvoor hebben wij uw hulp nodig.

Wij hebben ons aangemeld o.a. met als doel ook volgend jaar weer een lentefair te kunnen organiseren.

Kom in actie en steun onze stichting.
Kent u mensen die lid zijn van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek? Het zou fantastisch zijn als u en uw familie, vrienden en kennissen tussen 9 en 26 mei hun stem op onze vereniging uitbrengen. Dus kom in actie en vraag hen op ons te stemmen!

Hart voor de Achterhoek:
Via Hart voor de Achterhoek stelt Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek een bedrag van €400.000,- ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen die bij hen bankieren. De leden van de bank mogen vijf stemmen uitbrengen op verenigingen en stichtingen. Leden kunnen maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging uitbrengen. Iedere stem is dus geld waard. Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe meer geld er verdiend wordt. Op de website www.rabobank.nl/noa/hartvoordeachterhoek vindt u alle informatie over Hart voor de Achterhoek.

Lidmaatschap van de Rabobank:
Een klant van de Rabobank is niet per definitie lid. Iedere klant van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek die 18 jaar of ouders is, kan lid worden van de bank. Alle leden die op 31 maart 2017 lid zijn van de bank mogen meestemmen. Bekijk alle voordelen van het lidmaatschap op www.rabobank.nl/noa.

Wij willen u bij voorbaat danken voor uw steun.

Met vriendelijke groeten,
Namens het bestuur van Stichting Warkense Molen

 

Geplaatst in Algemene berichten.