Openingstijden

Openings dagen en tijden

Molen: Op zaterdag en verder op afspraak.
Bakkerijmuseum: Op zaterdag vanaf april t/m september.

De molen en het bakkerijmuseum zijn gratis te bezoeken van plusminus 11:00 uur tot 16:00. Dan is er een vrijwillig molenaar en/of een vrijwillig bakker aanwezig die u van alles kan laten zien, u graag rondleidt en uw vragen beantwoordt.(In de winterperiode van 1 oktober tot 1 april is de molen tot circa 14:00 uur geopend.)
Kom eens op bezoek, u bent van harte welkom !
U bent welkom op de bovenstaande dagen en tijdstippen en uw bezoek is gratis. In het museum kunt u een kop koffie met krentenwegge of iets anders lekkers kopen. De vrijwillige warme bakkers en molenaars vinden het leuk om bezoekers te ontvangen. Dan kunnen zij hun hobby en interesse met u delen. En reken erop dat er sprake is van passie en enthousiasme! Een vrijwillige bijdrage voor het onderhoud van de molen en het museum is altijd welkom.

Bezoek van groepen

Ook groepen zijn natuurlijk welkom. Daar vragen we wel een bescheiden vergoeding voor. Neem voor nadere informatie of een afspraak contact op met de molenaar of de bakker.Klik_hier voor contactpagina.
Klein voorbehoud.
Door de week is de opening van de molen afhankelijk van de beschikbaarheid van een vrijwillig molenaar. Op zaterdagen zijn de molen en het bakkerijmuseum vrijwel altijd open maar we kunnen geen garantie geven. De stichting draait helemaal op vrijwilligers en die zijn ook wel eens ziek of moeten iets anders doen. Het weer kan ook een spelbreker zijn, het kan natuurlijk gewoon veel te hard waaien en bij b.v. vorst  bestaat er kans op breuk van de bevroren zeilen op de wieken. Wilt u voor uw bezoek informatie, neem dan contact op met de molenaar of bakker. Klik_hier voor contactpagina.