Sponsors

De familie Draaijer van Feestlocatie De Maalderieë sponsort de stichting door telkens weer haar accommodatie ter beschikking te stellen wanneer wij een activiteit organiseren en goederen te leveren voor inkoopsprijs. Verder zijn zij zelf ook nog actief als vrijwilligers.

Klik hier om naar de site te gaan van de Maalderieë.

Makelaarskantoor Ten Hag uit Zutphen sponsort de stichting op allerlei manieren in natura, vooral met alle drukwerk.

Klik_hier om naar de website van Ten Hag Zutphen te gaan.

Bakkerij Nollen uit o.a. Lochem sponsort ons met b.v. broodjes voor de verkoop tijdens activiteiten of krentenwegge voor de verkoop bij een kop koffie in het bakkerijmuseum.

Klik_hier om naar de website van Bakkerij Nollen te gaan.

De Ruif Catering en Events uit Zutphen is kind aan huis bij allerlei festiviteiten in de Maalderieë. Wij krijgen sponsoring in de vorm van hapjes voor gebruik tijdens een receptie van de stichting en we mogen apparatuur lenen tijdens andere activiteiten.

Klik_hier om naar de website van De Ruif Catering en Events te gaan.

Kappert Bouw B.V. uit Warnsveld heeft de restauratie van de Stoltenberg uitgevoerd. Het bedrijf sponsort ons in natura met kleine bouwmaterialen.

Klik_hier om naar de website van Kappert Bouw B.V. te gaan.

Installatiebedrijf Baderie Kraus uit Zutphen heeft de installatiewerkzaamheden uitgevoerd tijdens de restauratie van de Stoltenberg. Het bedrijf sponsort ons nu door kleine installatiewerkzaamheden uit te voeren.

Klein Hekkelder Diervoeders uit Voorst sponsorde gedurende bijna 25 jaar door gratis maalgoed te leveren. Dit is jammer genoeg niet meer mogelijk door aangescherpte regels van de Voedsel en Warendienst. Maar nog steeds sponsoren ze de stichting, maar nu door een financiële bijdrage.

De familie Berends uit Warken sponsort ons door ieder jaar belangeloos hun weiland tegenover de molen ter beschikking te stellen als parkeerplaats tijdens onze activiteiten.

Lutim is een creatief mediabureau uit Zutphen. Wij luisteren naar jouw wensen en kijken kritisch naar jouw organisatie. Samen werken we aan een betere zichtbaarheid voor jouw organisatie door jouw unieke kwaliteiten uit te lichten in ijzersterke crossmediale communicatie.

Wij ondersteunen bedrijven bij al hun media uitingen. Een Mediabureau dat graag adviseert en scherp inkoopt. We leveren meerwaarde, op elk onderdeel, van strategie tot de productie. Van landelijke TV-campagne tot lokale zichtbaarheid.

Wij maken jouw communicatie!

Website LUTIM.nl