De Maalderieë

* De Maalderieë is geen onderdeel van de stichting Warkense Molen, contact alleen via onderstaande gegevens!

 

Onderstaande informatie is gebaseerd op de non-covid-situatie. Voor de actuele situatie en/of maatregelen geldend voor de horeca, kunt u contact met ons opnemen.

De voormalige Maalderieë van veevoederbedrijf Nijendijk is zo veel mogelijk in oude staat (+/- 1950) gebleven. De historische elementen zijn waar mogelijk behouden. Buiten zijn de grote voedersilo’s afgebroken en binnen zijn de machinerieën verdwenen. Nadat het bedrijf stopte, is de maalderij omgebouwd naar feestlocatie. In eerste instantie werd het bedrijf gerund door de bewoners van het nabijgelegen woonhuis: Harry en Wilma Draaijer-Nijendijk. In 2016 is het overgenomen door hun zoon: Sander Draaijer.

Feestlocatie De Maalderieë is een mooie en authentieke locatie voor bijvoorbeeld uw feest, vergadering, receptie en/of huwelijksvoltrekking. U kunt gebruik maken van de ruimte binnen en buiten. Binnen kunt u kiezen voor zitplaatsen en/of staplaatsen. Wanneer u kiest voor enkel staplaatsen, biedt de ruimte gelegenheid voor een feest met maximaal 100 personen. Mocht u kiezen voor alleen zitplaatsen, wordt de maximale groepsgrootte teruggebracht naar maximaal 60 personen. Uiteraard kan er een combinatie gemaakt worden tussen sta- en zitplaatsen. In overleg wordt de maximale groepsgrootte berekend.

Buiten kunt u in het voorjaar, zomer en najaar, gebruik maken van het terras. Het terras biedt ongeveer 40 zitplaatsen. Verder is er een mogelijkheid dit uit te breiden met statafels.

Voor de beschikbaarheid en meer informatie over De Maalderieë kunt u via de mail contact opnemen met Sander Draaijer.

Contact:

Feestlocatie De Maalderieë

Sander Draaijer

Lage Lochemseweg 23

7231 PK Warnsveld

demaalderiee@gmail.com