Historische aardappelkelder

Helpt u mee de historische aardappelkelder te restaureren?

De Warkense Molen, de aardappelkelder en het Bakkerijmuseum aan de Lage Lochemseweg 25 te Warnsveld waren tijdens het Open Monumenten weekend geopend op zaterdag 11 en zondag 12 september 2021 tussen 11:00 en 16:00 uur. Er werd koffie en thee met wat lekkers verkocht om geld in te zamelen voor de restauratie.

Tijdens het Open Monumentenweekend waren we beide dagen geopend voor publiek. Zowel de molen, het bakkerijmuseum als de aardappelkelder waren te bezichtigen. Op zaterdag hebben we om 13:00 uur wethouder Mathijs ten Broeke en de Open Monumentencommissie van Zutphen mogen ontvangen. Wethouder ten Broeke heeft het startsein gegeven voor onze inzamelingsactie om restauratie van de historische aardappelkelder mogelijk te maken. De aardappelkelder is door de gemeente Zutphen verkozen tot monument van het jaar. Met de steun van de gemeente Zutphen hopen we voldoende geld in te zamelen om de restauratie mogelijk te maken. Tijdens de Open Monumenten dagen hebben we ruim honderd bezoekers mogen ontvangen, die een eerste duit in onze melkbussen gedaan hebben. We danken iedereen die een bijdrage geleverd heeft en gaan vol enthousiasme verder.

Helpt u ons om restauratie  van de historische aardappelkelder mogelijk te maken? Een bijdrage kunt u overmaken op bankrekeningnummer NL 87 RABO 0148 1890 75 t.n.v. Stichting Warkense Molen onder vermelding van aardappelkelder of klik op een van onderstaande buttons.

Doneer voor crowdfunding van de "Aardappelkelder"

Vul uw eigen bedrag in voor donatie.Donatie totaal € -