Rabo Clubsupport 2021

Ook dit jaar is er weer een Rabo Bank Club Support, met mogelijkheid voor leden van de Rabobank om te stemmen op een aangemeld doel tijdens de periode van 5 tot en met 25 oktober.

Overige

Stichting Warkense Molen beheert de historische molen (grondzeiler) in het buurtschap Warken en het naastgelegen bakkerijmuseum. Naast de molen en het bakkerijmuseum is ook een historische aardappelkelder (Rijksmonument) op het terrein gelegen. De aardappelkelder is in hele slechte staat en moet hoognodig opgeknapt worden. De aardappelkelder is tot monument van het jaar verkozen door de gemeente Zutphen.

Ons doel

Naast het restaureren van de aardappelkelder, het onderhoud van de molen en het bakkerijmuseum willen we ook meer aandacht besteden aan de historie van onze bijzondere gebouwen. Daartoe willen we informatieborden maken om de historie van onze gebouwen te laten zien.

De Rabobank heeft ons verenigingsdoel geaccepteerd, waardoor er op De Warkense Molen gestemd kan worden.

Bent u rekeninghouder bij de Rabobank dan kunt u alleen stemmen als u ook lid van de bank bent. Wanneer u nog geen lid bent, dan kunt u zich via Internetbankieren aanmelden als lid onder Club Support. U klikt dan aan: <WORDT NU LID>. Wanneer u niet via de Rabobank bankiert kunt u uiteraard de berichtgeving hierover negeren.

De laatste jaren is gebleken dat samenwerking bij de verdeling van stemmen heel goed werkt en elkaar versterkt. Omdat elk lid drie stemmen kan uitbrengen op verschillende organisaties hebben een tweetal lokale – en algemeen bekende en op vrijwilligers draaiende – organisaties elkaar gevonden. De door hen gevoerde plaatselijke activiteiten – en natuurlijk de ingebrachte projecten – spreken elkaar wederzijds aan. De organisaties zijn:

– v.v. Warnsveldse Boys

Stichting De Warkense Molen

Het zou mooi zijn als u hierop gaat stemmen, met de andere stem een vrije keuze, dan weet u dat al uw stemmen goed terechtkomen! Alvast bedankt voor uw steun.

Geplaatst in Actueel Nieuws.