Sponsors

Sponsors als Goede Vrienden.

Zoals u ziet, schrijven wij Goede Vrienden met hoofdletters. Zonder onze sponsors zou de stichting met de molen en het bakkerijmuseum niet zo actief kunnen actief zijn. Zeer regelmatig krijgen wij hulp in natura van de onderstaande bedrijven. Bij de verschillende bedrijven hieronder is hun sponsoring vermeld.

Wilt u met uw bedrijf ook iets voor onze stichting doen en/of wilt u ook in onderstaand rijtje staan, neemt u dan s.v.p. contact op met ons secretariaat. Klik_hier voor de contactpagina.

Hieronder staan onze sponsoren, klik op het logo en gaat naar de site van de desbetreffende sponsor.

ten-hag-b300xh200

Ga naar ten Hag makelaarsgroep.

Makelaarskantoor Ten Hag uit Zutphen sponsort de stichting op allerlei manieren in natura, vooral met alle drukwerk.

klein-hekkelder-b300xh200

Ga naar Klein Hekkelder Diervoeders.

Klein Hekkelder Diervoeders uit Voorst sponsorde gedurende bijna 25 jaar door gratis maalgoed te leveren. Dit is jammer genoeg niet meer mogelijk door aangescherpte regels van de Voedsel en Warendienst. Maar nog steeds sponsoren ze de stichting, maar nu door een financiële bijdrage”

maalderiee-b300xh200

Ga naar Partyschuur “De Maalderieë”.

De familie Draaijer van de Partyschuur de Maalderieë sponsort de stichting door telkens weer haar accommodatie ter beschikking te stellen wanneer wij een activiteit organiseren zoals b.v. de Lente Fair en goederen te leveren voor inkoopsprijs. Verder zijn zij zelf ook nog actief als vrijwilligers.

de-ruif-b300xh200

Ga naar de Ruif catering en events.

De Ruif Catering en Events uit Zutphen is kind aan huis bij allerlei festiviteiten in de Maalderieë. Wij krijgen sponsoring in de vorm van hapjes voor gebruik tijdens een receptie van de stichting en we mogen apparatuur lenen tijdens de Lente Fair.

nollen-b300xh200

Ga naar bakkerij Nollen.

Bakkerij Nollen uit o.a. Lochem sponsort ons met b.v. broodjes voor de verkoop tijdens de Lente Fair of krentewegge voor de verkoop bij een kop koffie in het bakkerijmuseum.

kappert-b300xh200

Ga naar Bouwbedrijf Chris Kappert.

Bouwbedrijf Chris Kappert uit Warnsveld heeft de restauratie van de Stoltenberg uitgevoerd. Het bedrijf sponsort ons in natura met kleine bouwmaterialen.

WM_berends200x100

Geen website.

De familie Berends uit Warken sponsort ons door ieder jaar belangeloos hun weiland tegenover de molen ter beschikking te stellen als parkeerplaats tijdens onze Lente Fair.

WM_kraus200x100

Ga naar Baderie Kraus

Installatiebedrijf Baderie Kraus uit Zutphen heeft de installatiewerkzaamheden uitgevoerd tijdens de restauratie van de Stoltenberg. Het bedrijf sponsort ons nu door kleine installatiewerkzaamheden uit te voeren.

Belastingaftrek.

De stichting heeft ANBI-status dus uw giften zijn aftrekbaar. De belastingdienst heeft ons de status van Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling gegeven, C-ANBI.

Die C betekent dat particulieren bij de giftenaftrek voor de inkomstenbelasting de culturele giften met 1,25 mogen vermenigvuldigen. Bijvoorbeeld, een donatie van € 20,- resulteert dan in een aftrek van € 25,-. Vermenigvuldigen mag over maximale giften van € 5.000, dus is er dan € 1.250,- extra aftrek.

Een onderneming die onder de vennootschapsbelasting valt, mag zelfs de factor 1,5 toepassen bij giften aan een culturele ANBI. Ook hier mag dat over maximaal € 5.000,-, dus is er dan € 2.500,- extra aftrek.

Ook u kunt ons helpen de molen draaiend

en het vuur in de oven brandend te houden

door VRIEND te worden van de Warkense Molen.